تاسیس سازمان غذا و داروی آسیا
https://www.aparat.com/v/Xzc9J
وسایل ارتباط جمعی غربی، با القائات مستمر و برگرفته از هیپنوتراپی رسانه ای، افکار عمومی جهان را تحت سیطره ی خود گرفته است و سازمانهای ذینفع را در نزد دریافت کنندگان پیام، اسطوره جلوه می دهند.
سازمان غذا و داروی آمریکا یکی از این مراکز بزک شده است که با حمایت رسانه های قدرتمند آمریکایی، به پادشاه خودخواندهی عرصه ی غذا و داروی جهان مبدل شده است. بسیاری از مراکز بزرگ دارو و تجهیزات پزشکی، طبق یک رسم نانوشته در پیشگاه این پادشاه پوشالی زانو زده و از او نشان فعالیت دریافت میکنند و به سینه می زنند.
در بهمن ماه سال ۱۳۹۵ دکتر سید روح الله حسینی رئیس هیئت مدیره «گروه دارویی یاسین»، سازمان FDA آمریکا را در ماهنامه پزشکی آفتاب سلامت و مطبوعات پزشکی و دارویی مورد آسیب شناسی قرار داد و سپس طرحی اجرایی ارائه کرد تا با حمایت وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت، تاسیس سازمان غذا و داروی قاره ای با محوریت کشورهای قدرتمند آسیایی مورد حمایت قرار گیرد.
خلاصه طرح
ایران با همراهی روسیه، چین، هند و هر کشور آسیایی دیگری که میل به همکاری داشته باشد، سازمان غذا و دارویی در سطح آسیا دائر کند که داروهای تولید شده در آسیا را مورد بررسی قرار داده و در صورت برخورداری از استانداردها و شایستگی به آنها مجوز اعطا نماید.
این مدیریت و تاییدیه های سازمان غذا و داروی آسیا می تواند تاثیر شگفتی در صادرات و تجارت دارو در این قاره داشته باشد و به حضور خودخوانده سازمان غذا و داروی آمریکا در قاره آسیا پایان بخشد.
سازمان غذا و داروی آمریکا با هموارسازی جاده صادرات، موجب شده تا سالانه هر یک از شرکتهای داروسازی آمریکایی به تنهایی دهها میلیارد دلار دارو و تجهیزات پزشکی به جهان عرضه کنند. این سازمان که یک معاونت از وزارت بهداشت آمریکاست مدعی نظارت بر غذا و داروی جهان است اما عملا فقط در جهت منافع آمریکا و ایجاد فرصتهای شغلی برای میلیونها آمریکایی گام برمیدارد و بازارهای جهان از جمله بازار دارویی ایران را به میدان فروش محصولات دارویی آمریکایی مبدل کرده است.
پوشش رسانه ای
قریب به اتفاق خبرگزاریهای ایران، این طرح خلاقانه را پوشش دادند و مطبوعات مرتبط با بهداشت و پزشکی، اعم از روزنامه ها و نشریات دیگر، به بازنشر آن پرداختند.
پیرو این استقبال رسانه ای، برخی عنوان کردند چگونه کشورهای آسیایی میتوانند جای FDA آمریکا را پر کنند؟ و یا اصلا چه ضرورتی برای اجرای چنین طرحی وجود دارد و انجام چنین کاری غیرممکن است.
بررسی دلایل تشکیل آژانس دارویی اروپا، انگیزه های منطقی و مستدلی به دست میدهد تا قاره آسیا نیز چنین راه توسعه بخشی را در پیش گیرد.
دکتر سید روح الله حسینی برای تشریح همه جانبه ابعاد اجرایی شدن طرح FDA آسیا پیشنهاد می دهد نشستی تحت عنوان «اجلاس سران آسیا» برگزار گردد تا با توجیه وزرای بهداشت کشورهای ذینفع پس از کسب نظر مساعد دولت های مذکور، این حرکت استقلال طلبانه در سطح قاره به بار بنشیند.
اصل و اساس طرح مهندسی شده ی دکتر روح الله حسینی بر خودباوری ملی کشورهای آسیایی استوار است.
ماهنامه آفتاب سلامت دراین ارتباط مصاحبه هایی نیز با برخی مدیران سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و نیز مدیران صنعت دارو انجام داد که همگی به کارآمد بودن طرح مورد نظر اشاره داشتند.
دکتر محمدرضا شانه ساز معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر محمود آل بویه سرپرست امور بین الملل وقت سازمان غذا و دارو، دکتر ابوالقاسم گرجی مشاور رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر حمیدرضا راسخ مشاور امور سیاستگذاری و برنامهریزی سازمان غذا و داروی ایران، دکتر جلال نایلی معاون مدیر کل در حوزه اقتصادی و همکاری های دو جانبه، دکتر احمد شیبانی اولین رئیس سازمان غذا و دارو پس از تاسیس در سال ۱۳۹۰، دکتر مرتضی خیرآبادی نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی و عضو سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی، دکتر هاله حامدی فر عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و مدیر عامل داروسازی سیناژن، از جمله این افراد هستند.