آن چه نصیب است نه کم می دهند، گر نستانی به ستم می دهند
در اتاق فکر «آفتاب سلامت»، تصمیم گرفتیم در راستای مشکل گشایی از کار فرو بسته داروخانه ها و خروج از فضای مسموم شده با تفکر «خود نخبه پنداری» سری به کشورهایی بزنیم که ده ها سال است تعاملی اقتصادی و سازنده بین داروخانه ها، مراکز پخش دارو، بیمه ها و وزارت بهداشت و درمان برقرار کرده اند.
مسلما در مسیر بهبود تعاملات مابین داروخانه ها، مراکز صنفی، مسئولین دولتی و بیمه ها، پایان خوشی در راه است. روزی فعالیت های عادی اقتصادی و بدون مشکل جایگزین مشکلات گریبانگیر فعلی می شوند اما تا فرا رسیدن آن روز فرخنده چه باید کرد؟
با عنایت به رفت و آمد و حتی حضور بسیاری از داروسازان گرامی در کشورهای پیشرفته، دفتر تماس مجله را گشودیم و از نشانی ها، شماره تلفن ها و ایمیل ها، مخاطبین سوال، را گلچین کردیم.
،پرسش هایی طراحی شد تا ماهیت و کیفیت فعالیت داروخانه، بیمه و تشکیلات بهداشت و سلامت در آن سوی مرزها مورد کالبدشکافی قرار گرفته و بتوان ساختار انجام بدون مشکل کار در آن سو را با روش های پر آزمایش و خطا و دردسر آفرین فعلی در داخل کشور مقایسه و آسیب شناسی کرد.
داروخانه ای در هامبورگ آلمان به عنوان اولین طرف مصاحبه انتخاب شد که ماحصل پرسش و پاسخ ها را تقدیم شما بزرگواران می کنیم.
از آن جا که ماهنامه «آفتاب سلامت» به داروخانه ها، دفاتر مسئولین وزارت بهداشت، بیمه ها، مراکز پخش دارو و مطب پزشکان ارسال می شود، امید است هر مصاحبه ای که انتشار می یابد به عنوان قطعه ای از پازل نقشه راه تلقی شده و راه گشای تعاملات و همکاری ها و بر طرف کننده اقدامات نامتعارف و مشکل ساز باشد.
کبری حسینی / مدیر مسئول