قاتلی روان پریش در لباس پرستار بیمارستان
آفتاب سلامت: در حالی که یک بیمار خطرناک روحی در فقدان سیستم گزینش و نظارت در مراکز درمانی آلمان، تا امروز به ۱۰۰ مورد قتل عمد اعتراف کرده است، «دویچه وله» فارسی مدت هاست خبر مرگ کنوت، خرس قطبی باغ وحش برلین را در معرض دید بازدیدکنندگان خبرگزاری خود قرار داده و درباره ی دلائل احتمالی مرگ این خرس قطبی به گمانه زنی پرداخته است.
در همین زمان اگر نام «نیلز هوگل» Niels Högel قاتل بیش از ۱۰۰ انسان در بیمارستان های بزرگ آلمان را در مستطیل جستجوی دویچه وله قرار دهید، هیچ مطلبی در این خبرگزاری جهانی مربوط به این فاجعه پیدا نخواهید کرد.
جالب این جاست خبرگزاری های غربی دیگر نیز، پس از یک روز، این خبر دامنه دار را از صفحه ی بهداشت و سلامت خبرگزاری خود حذف کرده اند.
برای پی بردن به دلائل این اقدام ضد خبری، لازم است سری به سایت های آماری بزنید و از سهم چند ده میلیارد دلاری آلمان از «توریسم درمانی» مطلع شوید.
محاکمه ی پرستار آلمانی که به قتل عمد ١٠٠ بیمار متهم شده است، در دادگاه ایالتی اولدنبورگ، واقع در شمال آلمان در حال برگزاری است.
متهم تمام اتهامات خود را با خونسردی پذیرفت.
«نیلز هوگِل»، جانی خطرناک، متهم است در سال های ٢٠٠٠ تا ٢٠٠۵ در بیمارستان های محل کار خود به بیمارانی که در بخش مراقبت های ویژه بستری بوده اند، مقدار بالایی از داروهای مختلف خورانده یا تزریق کرده است.
هدف او این بود که بیماران به مرحله ی ایست قلبی رسیده، تا وی در انظار همکاران به عنوان احیاگر، وارد عمل شده و با نجات بیمار، نزد همکاران و مسئولان بیمارستان، قهرمان شناخته شود. اما در این میان بیشتر از صد بیمار، قربانی خودنمایی جنون آمیز این پرستار شده اند.
روزنامه دیتسایت آلمان درباره ی جلسه ی دادگاه ایالتی اولدنبورگ می نویسد: «نیلز هوگل به صراحت اعتراف کرد که بیماران را به صورت عمدی می کشته و همه ی اتهامات قید شده در کیفرخواست صادره کاملا درست است».
متهم در برابر این پرسش قاضی که آیا دست به قتل عمدی بیماران زده است با یک «بله» خشک پاسخ داد و گفت: «همه ی آن چه تاکنون اعتراف کرده ام درست است».
آن چه که در این میان مورد توجه و کالبدشکافی قرار نگرفته، بیاعتنایی بیمارستان ها به کیفیت مشکوک مرگ بیماران تحت مداوا در آلمان است. توجه داشته باشید عامل به دام افتادن نیلز هوگِل، سیستم نظارتی بیمارستان، پلیس یا مراکز امنیتی آلمان نبوده است.
نیلز تنها برحسب یک تصادف، لو رفت. یک پرستار بخش، متوجه شد که نیلز به یک بیمار به طور افراطی داروی قلبی «گلیریتمال» تزریق می کند تا ضربان قلب بیمار را دست خوش اختلال کند. استفاده از گلیریتمال در مقداری معین با تجویز پزشک به شرط سلامت بیمار مجاز است، اما در مورد بیماران قلبی تجویز نمی شود.
پس از گزارش پرستاری که جنایت در دست انجام نیلز هوگِل را به طور تصادفی مشاهده کرد و این قاتل بی رحم به دام افتاد، به یک باره وزارت بهداشت و پلیس آلمان برای ایجاد آرامش فکری، عنوان کردند از مدت ها پیش، به بالا رفتن آمار مرگ و میر مشکوک بودند و به دنبال علت آن می گشتند. واقعیت آن است که اگر پرستار بخش متوجه نیلز هوگِل نمی شد، مسلما آمار قربانیان به ۲۰۰ مقتول و حتی بیشتر افزایش می یافت.
ماهنامه «آفتاب سلامت» هشدار می دهد نباید مورد نیلز هوگِل را فقط به عنوان مورد یک قاتل زنجیره ای بررسی کنند. بلکه باید وقوع این فاجعه ی انسانی را به عنوان فقدان نظارت کافی و یک خلاء بزرگ در سیستم بهداشت و درمان تمام کشورهای جهان مورد ارزیابی قرار داد.
دادستان دادگاه مذکور عنوان داشت هوگل در ۲ بیمارستان دلمهورست و اولدنبورگ دست به اقدامات جنایتکارانه زده است.
خانواده های بیمارانی که در این بیمارستان ها جان باخته اند، خواستار تحقیقات پلیس هستند. تا کنون ۸۴ بیمار نبش قبر شدهاند اما سوزاندن اجساد برخی از قربانیان روند پیگیری این پرونده بزرگ را با مشکل مواجه ساخته است.