نقد کاربردی
امنیت دارویی حاکم بر بازار ایران را مدیون تولید کننده گان داخلی هستیم
مدیر عامل هلدینگ دارویی یاسین گفت: ناگهان یک بیماری ناشناخته در یک کشور ظاهر میشود و دهها نفر جان خود را ظرف چند روز از دست میدهند، اینها همه گوشههایی از باج خواهیهای مافیایی و آزمایشهای خطرناک دوران ما به حساب میآیند.
دکتر سید روح الله حسینی، مدیر شرکت تولید و پخش دارو در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس در عکس العمل به هجوم شرکتهای خارجی برای سهم خواهی از بازار مصرف دارو در ایران اظهار داشت: ما در دورانی زندگی میکنیم که برخی دولتها استفاده از غذا و دارو را به عنوان اسلحه مجاز دانسته و در لابراتوارهای ضدانسانی خود به پرورش میکروبها و ویروسهای آزمایشگاهی مشغول هستند.
دکتر حسینی افزود: ناگهان یک بیماری ناشناخته در یک کشور ظاهر می شود و دهها نفر جان خود را ظرف چند روز از دست میدهند و بعد از زهر چشم گیری از یکدیگر، همه چیز را از اذهان عمومی پاک می کنند، این ویروسهای جهش یافته و میکروبهای تغییر ژنتیکی داده شده از کجا آمدهاند و چگونه دوباره همه چیز در فراموشی فرو میرود؟ اینها همه گوشههایی از باج خواهیهای مافیایی، مانورهای ویروسی و میکروبی و آزمایشهای خطرناک دوران ما به حساب میآیند.
وی بیان کرد: به هیچ وجه صلاح نیست که برای ایجاد ارتباط با برخی کشورها، در چنین دورانی، بازار سالم و امن دارویی کشور عزیزمان ایران را به عنوان حق الزحمه علیک گیری دیپلماتیک به اغیار هدیه کنیم.
دکتر حسینی تصریح کرد: برای تصمیم گیریهای کلان مربوط به بازار دارو به حقوق شرکتهای داروسازی ایرانی احترام بیشتری گذاشته شود. بهطور مثال میتوانند از مدیران این شرکتهای استقلال آفرین برای مشارکت در تصمیم گیریها دعوت به عمل آورند.
این مدیر عامل دارویی عنوان کرد: شرکتهای داروسازی ایرانی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی دست به کار شدند و با انقلاب در صنعت داروسازی، کشور ایران را از مصرف کننده صرف به کشوری مستقل و حتی صادر کننده ارتقا دادند. امروز که بیرق استقلال صنعت دارو در آسمان جهان به اهتزاز در آمده و مایه مباهات و سربلندی هر ایرانی شده، باید در راستای تقویت هر چه بیشتر شرکتهای تولید کننده داخلی گام برداریم و اقداماتی را که برای استقلال صنعت دارو تهدید محسوب شود را متوقف کنیم.
دکتر سید روح الله حسینی